Är du intresserad att arbeta hos oss?
Om du är intresserad att arbeta hos oss kan du skicka in ditt cv och ett personligt brev till info@gotlandssmadjursklinik.se

Legitimerad Djursjukskötare
Gotlands Smådjursklinik söker nu en leg. Djursjukskötare för en tjänst på 80-100%. Lön och tillträde efter överenskommelse. Helgarbete kan förekomma.

Vi söker dig som vill jobba i ett litet team på en välutrustad klinik. Hos oss finns b.la. digital röntgen, ultraljud, eget lab, operation och egen rehabavdelning. Vi har veterinärer med specialist kompetens och certifierade hundfysioterapueter.

Vårt fokus är bred smådjursjukvård med hög kvalité och goda kundrelationer

Krav: Svensk djursjukskötarlegitimation

Du som söker till oss bör:

-Vara positiv och framåt
-Vara kundrelaterad
-Gilla att städa
-Lätt för att jobba i grupp
-Allsidig


Arbetsuppgifter:

-Vara med på operationer, sköta narkos
-Ta blodprov
-Röntgenundersökningar
-Vara en hjälpande hand till våra veterinärer
-Receptionsarbete
-Hålla rent och snyggt


Veterinär
Vill du vara en del av vårat härliga gäng? Vi söker just nu Dig som önskar jobba i ett team med blandad erfarenhet och vi har några av branschens veteraner där Du har möjlighet att få ta del av deras erfarenhet och kunskap.

Man kan gott och väl säga att den generationen som började på 70-talet har varit pionjärer inom djursjukvården för de har genomlevt utvecklingen från mikroskop och stetoskop till dagens högteknologiska djursjukvård.
I möte med dessa veterinärer som finns hos oss, kan du få tillgång till en kunskap som du aldrig kan hitta i böckerna för erfarenhet kan bara förmedlas från individ till individ och praktisk erfarenhet.

När du söker till oss så ber vi dig att hoppa över alla de vackra orden som finns i varenda ansökan för vi är mera intresserat av vad du kan bli än den du uppfattar dig att vara idag.

Är du trött på storstadlivet och tempot i storstan, eller vill du uppleva natursköna Gotland? Ta nu chansen att söka dig hit till vår vackra ö.

Vi finns i Visby och har en klinik med stora kapacitet. Vi har idag eget lab, digital röntgen samt dentalröntgen, ultraljud och gasanestesi. Vi försöker hela tiden att utveckla oss själva samt uppdatera kliniken med de bästa arbetsredskapen.

Våra hundfysioterapeuter hjälper våra veterinärer med den viktiga rehabiliteringen. Här finns det bassäng, WaterTreadMill, laser samt vibrationsplatta. Under samma tak har vi även en djurvänlig Bistro samt en välsorterad zoofackhandel.

I din ansökan beskriver du dina tidigare erfarenheter (eller brist på erfarenhet) och viktigast av allt vilken veterinär du vill vara om fem år.
Sedan får vi avgöra om vi kan hjälpa dig att nå dit.Vårt fokus är bred smådjurssjukvård med hög kvalite och goda kundrelationer!


Tjänstegöring graden kan diskuteras.


Kontakta
Hanna Frank/Isabella Gardelin
0498-296288
klinikchef@gotlandsmadjursklinik.se


SENASTE NYTT!

Tandsten
Vår tandsköterska utför tandstenssaneringar på hund och katt. Vid inlämning av djur för munsanering skall den vara fastande sen 12 timmar och välrastad (hund). Dessa behandlingar behöver bokas i förväg.


Öppettider
Mån-fre 8-18
Lör 10-15
Sön STÄNGT
Telefon: 0498-296288

Vaccination
Vi har drop-in på vaccination varje dag när vi har öppet!
Även drop-in för hankattkastrationer varje vardag mellan 8:30-9:00. På helgen har vi endast drop in av hankatter i mån av tid. Katter som skall kastreras ska vara fastande
minst 12 h, vatten är ok! Rekommenderad ålder för kastration av han och honkatter är minst 6 månader
Uppfödarklubb
Vi har en uppfödarklubb! Se mer under fliken Uppfödarklubb

Facebook
Gilla oss på Facebook

Vi gör laserbehandlingar!
Titta under fliken för träningscenter för mer info!

Nya medarbetare!
Vi söker nu nya medarbetare, titta in på sidan Jobba hos oss för mer info!

Mail
info@gotlandssmadjursklinik.se

Jobba hos oss!
Vi söker nya medarbetare!

Boka ditt självsim här!
Boka tid

Stängt 6/6
Torsdag 6/6 Nationaldagen har vi stängt och återkommer fre 7/6