Uppfödarklubb

Uppfödarklubb
Gotlands Smådjursklinik har en uppfödarklubb. Vi ger rabatt på våra redan låga priser för er uppfödare! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter nedan och skicka/lämna in den till oss. När vi mottagit er ansökan och behandlat den så får ni ett kort. Kortet är giltigt 1 år och man kan sen ansöka om ett nytt. Med detta kort får ni 20% på ordinarie priser, enbart på profylaktiska behandlingar. Med profylaktiska behandlingar menar vi: Vaccinationer, HD/ED röntgen, ultraljud och röntgen för kontroll av dräktighet, progesteronprov och utstryk, besiktningar och patella/hjärtintyg. Det gäller friskvård i rehabet och även våra ”valp/kattungepaket” alltså id+vaccination+besiktning för valp/kattungekullen. När ni väljer att besiktiga valp/kattungekullen hos oss får alla valpar/kattungar en goodiebag som bla. innehåller rabattkupong på nästa vaccination och en värdecheck hos ZooMarket.
Ni får 10% på alla djurtillbehör hos ZooMarket(gäller ej foder och levande djur).

Ni får köpa Four Friends hundfoder i uppfödarsäckar 17kg till ordinarie pris för 12kg. Adult håller ZooMarket i lager och övriga tas hem på beställning med en normal leveranstid på 1 vecka. Om du går med i lupus uppfödarklubb så kan du beställa valppåsar med Four Friends hundfoder till valpköparna som du smidigt hämtar ut på ZooMarket. Du ansöker lättast på deras hemsida www.lupus.se under fliken uppfödare.
Kortet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej REA-varor eller akuta ingrepp, vi förbehåller oss rätten att avsluta ett medlemskap.


Ansökan till Gotlands Smådjurskliniks uppfödarklubb:
Skicka in dessa uppgifter på ett mail till oss.
Kennel/Katterinamn:……………………………………………………………………………………….
Namn på kortinnehavaren:…………………………………………………………………
Adress:…………………………………………………………………………………………………
Mailadress:.........................................................................................


SENASTE NYTT!

Tandsten
Vår tandsköterska utför tandstenssaneringar på hund och katt. Vid inlämning av djur för munsanering skall den vara fastande sen 12 timmar och välrastad (hund). Dessa behandlingar behöver bokas i förväg.


Öppettider
Mån-fre 8-18
Lör 10-15
Sön STÄNGT
Telefon: 0498-296288

Vaccination
Vi har drop-in på vaccination varje dag när vi har öppet!
Även drop-in för hankattkastrationer varje vardag mellan 8:30-9:00. På helgen har vi endast drop in av hankatter i mån av tid. Katter som skall kastreras ska vara fastande
minst 12 h, vatten är ok! Rekommenderad ålder för kastration av han och honkatter är minst 6 månader
Uppfödarklubb
Vi har en uppfödarklubb! Se mer under fliken Uppfödarklubb

Facebook
Gilla oss på Facebook

Vi gör laserbehandlingar!
Titta under fliken för träningscenter för mer info!

Nya medarbetare!
Vi söker nu nya medarbetare, titta in på sidan Jobba hos oss för mer info!

Mail
info@gotlandssmadjursklinik.se

Jobba hos oss!
Vi söker nya medarbetare!

Boka ditt självsim här!
Boka tid

Stängt 6/6
Torsdag 6/6 Nationaldagen har vi stängt och återkommer fre 7/6