Inneliggande patienter
Om ditt djur ska vara kvar hos oss ber vi er att skriva under ett mottagningsbevis där ni bl.a intygar att ni är medvetna om att risker med behandlingar förekommer samt att ni kommer hämta erat djur och betala uppkomna kostnader.
Vi har separat hund och kattstall så att det blir mindre stress för djuren.
Burarna är anpassade så att djuren kan ligga bekvämt men inte röra sig för mycket eftersom de ofta ligger på dropp under dagen och då behöver de vara stilla.
De rastas kontinuerligt under dagen beroende på tillstånd, dvs diarré hundar oftare och de som ev varit sövda: När de är tillräckligt vakna.

Vi kommer överens om en tid när antingen ni ringer oss eller vi kontaktar er och vill då ha en kontaktperson/djur så det inte blir några missförstånd. Skulle något hända så kontaktar vi er, så se till att ni lämnar aktuella telefonnummer som vi kan nå er på.
Ibland kan djuren stanna kvar över natten efter överenskommelse med behandlande veterinär.
Vid hemgång brukar vi oftast ha reglerat besöket med ert försäkringsbolag om vi fått aktuella uppgifter för en avgift av 100:- 1:a gången, därefter 60:-/gång/period

SENASTE NYTT!

Tandsten
Vår tandsköterska utför tandstenssaneringar på hund och katt. Vid inlämning av djur för munsanering skall den vara fastande sen 12 timmar och välrastad (hund). Dessa behandlingar behöver bokas i förväg.


Öppettider
Mån-fre 8-18
Lör 10-15
Sön STÄNGT
Telefon: 0498-296288

Vaccination/Kastration
Vi har drop-in på vaccination varje dag när vi har öppet!
Även drop-in för hankattkastrationer varje vardag mellan 8:30-9:00. På helgen har vi endast drop in av hankatter i mån av tid. Katter som skall kastreras ska vara fastande
minst 12 h, vatten är ok! Rekommenderad ålder för kastration av han och honkatter är minst 6 månader
Uppfödarklubb
Vi har en uppfödarklubb! Se mer under fliken Uppfödarklubb

Facebook
Gilla oss på Facebook

Nya medarbetare!
Vi söker nu nya medarbetare, titta in på sidan Jobba hos oss för mer info!

Mail
info@gotlandssmadjursklinik.se

Boka ditt självsim här!
Boka tid

Leptospiros på Gotland
Vi ser nu ett ökat antal fall på hund av den bakteriella smittan leptospiros på Gotland. Det är främst jakthundar på södra delen av ön som insjuknat, vissa så allvarligt att dom avlivats. Vi vill informera att det finns vaccin för den som känner oro att sin hund ska smittas. I första hand rekommenderar vi till jakthundar samt hundar som vistas mycket i skog och mark. För att läsa mer om smittan titta på SVAs länk nedan
https://www.sva.se/djurhalsa/hund/infektionssjukdomar-hund/leptospiros-hund